GTC MotorSport: AVENTURA INCEPE CU NOI!

GTC MotorSport este unul dintre cluburile mari de offroad din Romania, peste jumatate din membrii sai fiind sportivi licentiati FRAS si participand la competitii in tara si in strainatate. Clubul sportiv GTC MotorSport a fost infiintat la sfarsitul anului 2011 si are in prezent peste 50 de membri.

GTC MotorSport are o participare semnificativa atat in Campionatul National de Offroad din Romania cat si la Cupe si alte competitii si evenimente nationale si internationale. Clubul este implicat activ in actiuni umanitare si de ajutor in caz de calamitati, cat si de protectia mediului.

In GTC MotorSport se imbina experienta celor mai vechi cu dorinta celor noi. Importante sunt placerea comuna de a face offroad si implicarea in organizarea unor evenimente si actiuni ale clubului cat mai reusite. GTC MotorSport a organizat in 2012 Cupa GTC si in 2013 si 2014 GTC Trophy- etapa de campionat national, dar si alte evenimente: BWA 2014, Trial umanitar 4×4 2013,  expozitia nationala de fotografie de offroad ENFO 4×4, actiuni umanitare, etc. In 2015, am organizat GTC 4×4 Challenge – trial sincron la RomExpo, Bucuresti. Urmeaza bineinteles GTC Trophy.

gtc010

Mai multe detalii despre activitatile clubului nostru gasiti pe:

FaceBook: GTC Motorsport, GTC Adventure Challenge, GTC Trophy si GTC Auto SHOP.
Web: GTC Motorsport, GTC Trophy și GTC Auto SHOP

Ne vedem la Start!